Jump to content

Minden tevékenység

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Kérdőív a felnőtt LEGO rajongókról: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FTUGHa1slUGUhupl30Vvqk12_wsCUYpCjSSbBab664hUMldWQldHTFVVRThVQlZURkFWWjdJOFRQOC4u
 3. Kedves fórumozók! Köszönjük, hogy ilyen sok nagyszerű alkotást mutattatok meg nekünk. Tudjuk, elcsépelt gondolat eredményhirdetésekkor, de ez van: nehéz dolgunk volt a pontozás során. Figyelembe vettük: a készítő életkorát. az építési kihívás témájának megjelenését. az alkotás részletességét, az építőelemek kapcsolódási módját, a felhasznált építőelemek sokszínűségét. az űrlény megalkotásának alapjául szolgáló ötletet. Több pontegyezés adódott, a dobogósok esetében azonban egy-egy pont különbség tett különbséget, azaz szoros volt a verseny. A Kockák a Marson építőverseny dobogósai: III. helyezett: @SuperTommy (7) SuperTommy az űrlények széles skáláját mutatta be nekünk. Sokféle kockát használt fel hozzájuk, színesek, mókásak. Kedvenc részletünk, hogy szeretnek fürdeni, ezért fürdőszobát is kaptak. II. helyezett: @Adrián (39) Adrián a bolygófelszínbe simuló mikro városa nagyszerű csavar az idegen civilizáció felfedezésében és ennek LEGO kockákkal való ábrázolása is nagyon szép lett. I. helyezett: @Boti (17) Boti TFOL (teenage fan of LEGO) építőként brilliáns építési technikákat használt: sisakok a triceratops-szerű űrlény jószágának koponyáján, droid-fejek ujjként. Az idomított űrállat, mint ötlet, szintén nagyon tetszett a pontozóknak. Az űrlényhez részletgazdagon megépített kiegészítők társultak. Kedves nyertesek, gratulálunk! Kérjük, nyereményetekért írjatok privát üzenetet! A többieknek is köszönjük a részvételt. Építményeiket hamarosan megosztjuk facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/kockafeszt Már készülünk a következő építőversenyünkre. Addig is, alkotásaitokat közzétehetitek a fórumon itt: Saját építményeink - KOCKAFESZT Valamennyi hozzászólásnál láttok reakciógombokat. Ezek megnyomásával pontokat adhattok egymásnak. A sok pontot (50-100-200-500) gyűjtők számára meglepetésekkel készülünk a jövőben. --- Hamarosan LEGO termékbemutatókat is olvashattok itt: LEGO termékek - KOCKAFESZT (ezeknek egy része már megtekinthető, YouTube csatornánkon: https://www.youtube.com/c/KOCKAFESZTTV/videos
 4. Sziasztok! A fiam alkotását töltöm fel. Abos Dániel, 10 éves, 4. osztályos. Az alábbiakat írta le az űrlényéről: "Az én űrlényem egy tűzoltó. Az űrlényeknek nincsen kezük. Mindent a lábukkal csinálnak. A Marson lévők mindig színesek, de ha elhagyják, egy színük van."
 5. Sziasztok! Ebben a topicban tudjátok majd követni LEGO Classic Space terepasztalom építését. Egyelőre az első két elkészült járművet tudom megmutatni. Építettem egy vadászgépet. Próbáltam egyszerre újszerű maradni, de a formájával, felületével (és persze színeivel) megidézni a klasszikus téma stílusát is. Az egyik kedvenc részem a sugármeghajtás, ami egy LEGO Dimensions talpacska (kicsit látszik is benne az NFC chip). A másik kedvenc részem az orra. Talán az alsó képen látszik a legjobban, hogyan sikerült nagyon kecsesre venni a formáját. Fejjel lefelé építkezem, majd a pilótafülke tájékán stabilan rögzül a kampócskás kapcsolódással lehajtott építőelem. A már elkészült másik járművet itt találjátok: https://ideas.lego.com/projects/20a6b1ce-834d-4597-bc66-61846ebbb561
 6. Classic Space témában kezdtem el terepasztalt építeni. Az asztalon összecsapnak majd a LEGO minifigurák és egy idegen bolygó lényei. A részletek még nem kiforrottak, sok ötletem van arra, milyen élőlények legyenek ezek. A most futó építőversenyünkből tán ötletet is tudok majd meríteni. Viszont, néhány Classic Space jármű már elkészült. Az egyikre a LEGO Ideas oldalán szavazni is tudtok: https://ideas.lego.com/projects/20a6b1ce-834d-4597-bc66-61846ebbb561 A terepasztalom témájára, eseményére utalva, itt is van egy mesés kerettörténet, amihez készítettem egy videót is:
 7. Ez itt sok idő után az első LEGO Ideas projektem: Charlie Chaplin - Modern Idők Itt tudtok még több képet megnézni, valamint támogatni: https://ideas.lego.com/projects/75b74fd6-dd2d-42b5-87ff-5b7508434ece Készítettem hozzá egy videót is:
 8. Sziasztok! Boti vagyok, 17 éves. Már 20-án regisztráltam a fórumra, de ma kaptam meg a jóváhagyást, így csak most tudom feltölteni az általam készített építmények fotóit. Építettem egy lényt, ami a triceratopsz és a dewback szerelemgyereke. Emelett még készítettem egy marsjárót.
 9. Erdei Hunor vagyok 10 éves leszek. Kedvenc Hobbim a legózás. Amikor hallottam a történetet így képzeltem el az eseményt.
 10. Kedves LEGO rajongók! Köszönjük az eddigi nevezéseket. Azok, akiknek regisztrációját ma hagytuk jóvá, még feltölthetik nevezésüket a felületre, egészen kedd este 23:59-ig. Üdvözlettel: a KOCKAFESZT csapata
 11. Sziasztok! Férjem, Helmeczi Zoltán alkotását rakom fel, ő 37 éves. Nagyrészt kedvenc lényépítős szettjéből (31073) készítette ezt a rákszerű ragadozó űrlényt, aki nagyon megkívánta Benny urániumos jégkrémét.
 12. Sziasztok, A kislányom regisztrációja még validációra vár. Hogy ne rágja tovább a fülem feltöltöm az ő alkotását is az én accountom alatt. Sziasztok. A nemvem Lili. 8 éves. Szeretem az Among Us-t így egy szörnyeteget alkottam ami védi a kisbabáit. Apu tanácsokat és a kockáit adta nekem hozzá.
 13. Születésnapomra kaptam egy LEGO bonsai fát. Az alternatív lombozathoz készítettem egy saját fát, hogy mégse vesszen kárba. A MOC fa egy Tanuki bonsai.
 14. Hi everybody! My son, Tommy, 7years old, finished his work! He enjoyed it a lot!He also wrote down his ideas in Hungarian. He is the only one who could speak Hungarian in our family
 15. 39 éves vagyok. És időnként ha van rá időm és felindulásom, szívesen alkotok LEGO-val. Az én interpretációm szerint: Nem minden élőlény 2,8 méteres és nem minden civilizáció épít 800 méteres tornyokat
 16. Luca kislányom 3 éves, neki is elmeséltem ezt a lehetőséget, ő pedig elkészített Duplóból rögtön két Marslakót. Kicsit "bolondosak" lettek a lények, ő ilyennek képzelte el a Marslakókat.
 17. Zétény kisfiam 5 éves, elmeséltem neki ezt a lehetőséget, ő pedig elkészítette ezt a Marslakót. Azt mondta ő ilyennek képzeli, és a környezetét is megépítette hozzá.
 18. Készítette: Borbély Barnabás (6 éves) ... az űrhajók, űrjárművek nagy kedvencek Nálunk így 3 féle dioráma készült különböző marslakókkal!
 19. Üdvözlet! Barni vagyok. 7 éves. Apukámmal építettük ez a vakondszerű lényt. A föld alatt élnek ezért nem láttunk még ilyet.
 20. Sziasztok! Az ovis nagyfiú, Matyi szerint az űrlények mindenképpen zöldek, és előbb utóbb találkozni fogunk velük.
 21. Sziasztok! Alföldi Ákos vagyok, egy 27 éves Hajdúszoboszlói srác és már gyerekkorom óta építek, illetve tervezek különböző építményeket és dolgokat, mint ahogyan a lenti űrlényt is saját elképzelés alapján készítettem el a bónusz unikornis hajóval együtt. A Marsjáró által felfedezett életjel utáni nyomok meglehetősen egy hatalmas űrlény jelenlétére utalhatnak, aminek akár 6 lába is lehet. Mivel nagyon kevés nyomot találtak, ezért is gondoltam arra, hogy szárnyai lehetnek és a legtöbb időt emiatt a levegőben töltheti. Táplálékláncához szerintem húsevő életmód köthető, pontosabban kisebb és nagyobb más élőlényeket eszik, amik szintén felfedezésre várnak. A fején található 4 antennás érzékszervvel a körülötte lévő sziklák és dolgok távolságát tudja bemérni, beleértve a rá leselkedő veszélyeket is. Mindeközben a felé közeledő Rover az űrlény számára nagyon furcsa és szokatlan jelenség lehetett és ezért sem tudták alaposan megfigyelni őt, mert elég hamar szárnyra kapott majd elment, mivel érdeklődését felkeltette egy véletlenül becsapódó űrhajó ami darabokra esett szét. A pilóta a balesetet szerencsére túlélte, majd a rá leselkedő veszélyt figyelmen kívül hagyva igyekezett hajóját minél hamarabb összerakni, hogy a szörny odaértje előtt eltudjon menekülni. Remélem, hogy az építményem sokak tetszését elnyeri, egyben azt is, hogy a Rover a következő expedíciója során többet fog megtudni majd a lényről. Az esetleges eljövendő eredményhirdetésig szeretnék sok jó építést és további szép napot kívánni mindenkinek! Üdvözlettel: Alföldi Ákos
 22. Demku Bence, 7 éves. Régóta érdekli az űrkutatás. Szeretne egyszer eljutni az űrbe a NASA segítségével. Kíváncsi milyen ott az élet. Van e egyáltalán élet ott. Így ahogy a képen a figura nagy élmény lenne szerinte beöltözve lenni.
 23. Ilyen Kevin szerint egy LEGO Marslakó. 10 èves
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...