Jump to content

Minden tevékenység

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Ilyen az, amikor egy jól működő folyamatba egyszer csak megérkeznek az ügyvédek.
 3. Nemrég futottam bele ElDorado Bicks csatornájába. Ingyenesen elérhető MOC-okat épít meg. Néhányat a saját terveim közül is megtaláltam nála. Persze nem bánnám, ha a tervezők neveit is kiírná, nemcsak a Rebrickable linkeket.
 4. Számomra az eddigi legnagyobb negatívum, hogy még mindig nincsenek feltöltve a 2020-as készlet elemlistái. https://www.bricklink.com/message.asp?ID=1174947 Ezzel szerintem egy csomó lelkes önkéntes kedvét veszik el a további munkától.
 5. Na, megjött a DOTS, vagy legalábbis képek. Nem tudom, mennyire fog befutni. Engem nem ragadott meg, bár nem is én vagyok a célközönség Igen, ezek a 4+ készletek, a nagy, egybeöntött elemek nekem sem a kedvenceim.
 6. DUPLO betűs autó, családi ház és persze a Pókember-Vasember-Amerika kapitány triós szett nagyon bejön. @András is mondta, hogy Creatorban milyen szép, kisléptékű város kezd kibontakozni, aminek építményei kompatibilisek a CITY hasonló készleteivel. Jó alternatív lehet ez a moduláris házak mellett. De! CITY újdonságok közül csak a jégkrémes kocsi és az utcaseprő tetszik. Öregszem? Nagy szomorúsággal nézem ezt a sok kicsi szettet, ami az apró építgetés öröme helyett néhány nagy egybeöntött formáról szól és szevasz. Friends podok, Ninjago játékgépek, stb. Mi lehet ez a DOTS? A Trollok lesz az új Angry Birds, amit nagy szájhúzva veszünk meg 50% akcióban év végén, az alkatrészek miatt?
 7. Karácsonyra megkaptam a 31087 Dűne buggy készletet. Egyelőre 3 modellt építettem belőle (meg egy virtuálisan régebben) Tricikli: F1-es holdjáró: Segway:
 8. Hát igen, az LDD fejlesztése már rég megállt, a stud.io köröket vert rá, ezzel nagyot szakítottak.
 9. Megjött az új katalógus! https://catalogs.lego.com/BrandCatalog/1hy2020/reemea/hu Ki mit fog beszerezni? Persze a katalógusban nincs benne minden, itt böngészhettek a 2020-as készletek között: https://brickset.com/sets/year-2020 Én nagyon várom az új zacskós készleteket, főleg a 30342 - Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO-t és a 30536 - Ninjago Combo Chargert, komoly átépítése potenciált látok bennük. Persze a cica és a mozdony is bejön. Sajnos a webshopokban a polybageket számomra érthetetlen módon eléggé horror áron árulják - 3000 Ft egy 60-70 darabos készletért, őrület - szóval meg kell várnom, amíg bekerülnek a multik kínálatába.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...