Jump to content


Ha Te is szeretnél a KOCKAFESZT klub tagja lenni, keress minket bátran!

Immár nyolcadik éve foglalkozunk LEGO rajongói rendezvények szervezésével és ennek kapcsán a LEGO rajongók klubbá kovácsolásán. Annak, hogy valaki klubtaggá váljon, nem akadálya a lakhelyek közötti távolság, ahogyan az sem, ha nincsenek otthon hatalmas kiállítható építmények a szobában.

Ami fontos, hogy éppúgy szeresd a műanyag építőelemeket, ahogyan mi és legyen benned elég elszántság, hogy hobbidat és annak gyümölcsét a négy fal közül kitörve ezreknek megmutasd. Nem csak LEGO alkotásokkal járulhatsz hozzá ehhez – segítő munkád, lelkesedésed, jó meglátásaid, társaságod, egy-egy érdekes blogbejegyzés éppúgy nagy ajándék mindenkinek.

Cserébe mi is azon leszünk, hogy érdekesebbé tegyük kedvenc játékodat, az építést.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, regisztrálj fórumunkra (most itt jársz, jobb felső sarokban találod a regisztrációt), ahol több témában zajló társalgásban is részt vehetsz, megoszthatod saját alkotásaidat és véleményeddel bátoríthatsz másokat, valamint indulhatsz építési feladványainkon, versenyeinken.

Ha ennél komolyabban is részt vennél a csapat életében és a közösségszervezésben, rendezvényszervezésben, vagy érdekelnek a részletek, esetleg Te is kiállító lennél, írj a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címre.

Várjuk jelentkezésedet, üdvözlettel:


Kovács Erzsébet
közösségszervező

×
×
  • Create New...