Jump to content

saxus

Klubtag
 • Tartalomszámláló

  6
 • Csatlakozás ideje

 • Utoljára aktív

Klub pontok

4

Legutóbbi profil megtekintők

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ilyen az, amikor egy jól működő folyamatba egyszer csak megérkeznek az ügyvédek.
 2. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg egészen mellékesen a COPPA kapcsán, hogy engem felnőttként bezzeg senki sem kérdez meg, hogy akarom-e, hogy kövessen-e a Google engem az interneten.)
 3. Egyes FB oldalakon vettem észre, hogy egyesek nagyon naívan állnak a TLG-hez, merthogy játékgyártó cég és azt vettem észre, hogy sokan meglepődnek, mikor felhívom a figyelmüket arra, hogy alapvetően mégiscsak egy for profit vállalkozás, aki abból él, hogy gyárt valamit, amit elad jó pénzért az embereknek. Szóval ilyen szempontból nincsenek illúzióim. Tippem szerint: stud.io (már lehagyta az LDD-t, az az igazság) és az AFOL Designer Program miatt. Illetve egy jó nagy adatbázishoz férnek hozzá a felhasználói igényeket illetően. Na meg, hogy van 1,1 millió felhasználója, akit targetálhat ilyen téren. Új promóciós csatorna illetve az ADP-n keresztül egy kis költségvetésű, alacsony kockázatú "Ideas" program keretén belül pénzt lehet csinálni olyan szettekből is, amik egyébként nem mennének át a Lego brand alatt valamilyen okból. Szerintem ez lehet az érték a TLG-nek a Bricklinkben és úgy gondolom, hogy semmiképp sem maga az aftermarket. Sőt, ha azt nézzük, kifejezetten konkurenciája is a Pick-a-Brick-nek. Illetve a LEGO utáni második legnagyobb piactere a Legonak, ami felett most megszerezte a kontrollt.
 4. Gondolom stud.io marad, meg az AFOL Designer programhoz hasonlóból lesz még több, ellenben a boltokban szerintem a TLG-nek kevés hozzáadott értéke van, illetve részben kifejezetten konkurál a Pick a brickkel. Vevőcsalogatónak jó lesz esetleg. Meglátjuk.
 5. Illetve ott van még a Brick Builder csatorna is, aki régebb óta csinálja ugyanezt, bár mostanság mintha picit lassabb lenne a tempo. Igazából ALF is tőle vehette szerintem a formátumot. A csatorna címe: https://www.youtube.com/user/brickbuilder23/videos
×
×
 • Create New...