Jump to content

saxus

Klubtag
  • Tartalomszámláló

    5
  • Csatlakozás ideje

  • Utoljára aktív

Klub pontok

2

Legutóbbi profil megtekintők

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg egészen mellékesen a COPPA kapcsán, hogy engem felnőttként bezzeg senki sem kérdez meg, hogy akarom-e, hogy kövessen-e a Google engem az interneten.)
  2. Egyes FB oldalakon vettem észre, hogy egyesek nagyon naívan állnak a TLG-hez, merthogy játékgyártó cég és azt vettem észre, hogy sokan meglepődnek, mikor felhívom a figyelmüket arra, hogy alapvetően mégiscsak egy for profit vállalkozás, aki abból él, hogy gyárt valamit, amit elad jó pénzért az embereknek. Szóval ilyen szempontból nincsenek illúzióim. Tippem szerint: stud.io (már lehagyta az LDD-t, az az igazság) és az AFOL Designer Program miatt. Illetve egy jó nagy adatbázishoz férnek hozzá a felhasználói igényeket illetően. Na meg, hogy van 1,1 millió felhasználója, akit targetálhat ilyen téren. Új promóciós csatorna illetve az ADP-n keresztül egy kis költségvetésű, alacsony kockázatú "Ideas" program keretén belül pénzt lehet csinálni olyan szettekből is, amik egyébként nem mennének át a Lego brand alatt valamilyen okból. Szerintem ez lehet az érték a TLG-nek a Bricklinkben és úgy gondolom, hogy semmiképp sem maga az aftermarket. Sőt, ha azt nézzük, kifejezetten konkurenciája is a Pick-a-Brick-nek. Illetve a LEGO utáni második legnagyobb piactere a Legonak, ami felett most megszerezte a kontrollt.
  3. Gondolom stud.io marad, meg az AFOL Designer programhoz hasonlóból lesz még több, ellenben a boltokban szerintem a TLG-nek kevés hozzáadott értéke van, illetve részben kifejezetten konkurál a Pick a brickkel. Vevőcsalogatónak jó lesz esetleg. Meglátjuk.
  4. Illetve ott van még a Brick Builder csatorna is, aki régebb óta csinálja ugyanezt, bár mostanság mintha picit lassabb lenne a tempo. Igazából ALF is tőle vehette szerintem a formátumot. A csatorna címe: https://www.youtube.com/user/brickbuilder23/videos
×
×
  • Create New...