Jump to content

XperiMent

Klubtag
 • Tartalomszámláló

  79
 • Csatlakozás ideje

 • Utoljára aktív

Klub pontok

46

1 Follower

Személyes infó, bemutatkozás

 • Tagja vagyok más klubnak is
  Yes
 • Melyik az a klub, ahol még aktív vagy?
  Más

Legutóbbi profil megtekintők

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sikerült felkerülnöm a Rebrickable Top Designers listájára, méghozzá a 12. helyre, így úgy érzem, a saját linkemet is be merem ide tenni :) https://rebrickable.com/users/XperiMent/mocs/ A lista persze folyamatosan frissül, az egy hónapos intervallumra szűrve vagyok csak bent a listában, de azért jó érzés :)
 2. A Valentin-napi méhecskét újból kezelésbe vettem, pár fantáziállat készült belőle. Minden darab felhasználásra került. Galéria 3D
 3. A digitalizálás során átesett némi változtatásokon, ez a végleges modell: https://mecabricks.com/en/models/xov7V7ozj0D
 4. A Classic készletek nem a kedvenceim, én inkább a modernebb elemeket szeretem, de most kaptam egyet ajándékba, és megpróbáltam valamit kezdeni vele. Néha az arányok nem stimmelnek, de még így is büszke vagyok magamra :) Kommentbe jöhet, hogy miket ismertetek fel. Egyelőre csak fényképek vannak, digitalizálás folyamatban.
 5. Újabb madár készült a 76081-ből. Flamingó? Pulyka? Ki tudja, ez egy újabb fantáziállat. PDF útmutató, 3D modell.
 6. Köszi! Plusz ha jobban megnézed, agyat is építettem neki :) a light bluish gray 1x4 palisade kocka (nem tudom, mi a neve magyarul) az agytekervényeket/barázdákat juttatta eszembe, ezért pakoltam bele, mert az első verzióban még üres volt afeje, hogy beleférjen egy minifig. A kukac ötlet pedig a legvégén ugrott be :) Két ötletem van egyelőre, egy kisebb és egy nagyobb, remélem, mindkettőt meg tudom valósítani.
 7. @Karcsi kihívott, hogy építsek egy madarat a nagyobbik Milanoból. Íme :) 3D modell. PDF útmutató.
 8. Tukán (30535) Csak virtuális építettem meg, nincs meg a készlet, nem láttam benne fantáziát :)
 9. A 30278-as készletet vettem kezelésbe, Poe X-Szárnyúját. Az első építményem egy madár lett, de szerintem nem lett valami jó, ellenben Ori barátom - aki szintén főleg alternatívokat épít, valamint 13. helyezett a Rebrickable toplistán - kihívott, hogy lépjek ki a komfortzónámból, és építsek egy hajót a készletből. Elalvás előtt fejben elkezdtem megtervezni az építményt, és egy vitorlás + evezős hajó lett a vége, a maradék elemekből pedig felépült egy homokos parton álló világítótorony. Az átlátszó elemekből pár szimbolikus hullám lett, ezeket bárhol elhelyezhetjük. Sajnos a hátsó vitorlákat leszaggatta a hétvégi vihar :) Megnézhetitek 3D-ben , ha pedig valaki megépítené, akkor a PDF-et lapozgathatja.
 10. Dodó Kacsa a valóságban is elkészült, miután megkaptam a Valentin Méhecske készletet :) thx to @Karcsi
 11. Ez a topik saját építményeim gyűjtőhelye.
 12. A LEGO Starw Wars magazinok mini építményei nem ideálisak az átépítésre, de valamit azért ki lehet hozni belőlük. Ez a 2019. júliusi mini Kessel Run Millenium Falcon átépítése. 3D-ben is megnézhetitek, az építés lépése ITT találhatóak.
 13. A holdraszállás évfordulójának alkalmából egy műholdat alakítottam át fantáziállattá. 3D modell és az építés lépései.
 14. Újabb fantáziállat, egy helikopterből készült. Furcsa módon a 31092-ből még nem nagyon készültek alternatív modellek, vagy legalábbis én nem találkoztam velük. Még egy kis csiganyálkát is sikerült becsempésznem az építménybe. Csak virtuálisan készült, nincs meg a készlet. Igazából még akciósan sem akartam megvenni, mert nem láttam benne átépítési potenciált. Mecabricks 3D modell. 3D modell a My Studioban. Építési útmutató PDF formátumban.
×
×
 • Create New...