Jump to content

Karcsi

Admin
 • Tartalomszámláló

  99
 • Csatlakozás ideje

 • Utoljára aktív

Klub pontok

30

1 Follower

About Karcsi

Személyes infó, bemutatkozás

 • Tagja vagyok más klubnak is
  Yes
 • Melyik az a klub, ahol még aktív vagy?
  Eurobricks
  LEGO Ambassador Network

Legutóbbi profil megtekintők

129 profile views
 1. Kérdőív a LEGO ügyfélszolgálatáról: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FTUGHa1slUGUhupl30Vvqpwhll7WJYdGoqyPMALbPU1UQ1M4VlA4MEMxTjczS0ZGQVdBWjZJOE9RTi4u
 2. Nagyon szuper lett. Tetszik az átlátszó koponya, a kukac pedig klassz ötlet. Tervezel mást is készíteni a kockákból, van ihlet? :)
 3. Vajon menne egy nagy Milanoból is?
 4. Ebben a topicban fogom megosztani azokat a kérdőíveket, amelyeket a LEGO Csoport valamely részlege, irodája küld a LEGO rajongók számára. Az első ilyen a LEGO könyvekről szól: https://www.surveymonkey.com/r/LRZ32KP --> július 24-ig kitölthető. Köszönöm!
 5. Talán már észrevettétek, hogy átalakulóban van a LEGO saját webboltjában a VIP program. Sajnos nem zökkenőmentes az átállás, írom, mit tudunk eddig. https://shop.lego.com/en-HU/ https://rewards.lego.com/?__locale__=en-gb Pontot szerezni továbbra is elsősorban vásárlással lehet, de ez kiegészül egyéb lehetőségekkel: hírlevélben elhelyezett linkre kattintással, Twitter, Facebook és Instagram követéssel, a LEGO posztjainak megosztásával, készlet értékeléssel. Nagyon fontos változás, hogy mostantól 300 HUF nem 1 pontnak felel meg! Ehelyett, 100 EUR = 750 pont. Ezt bonyolítja, hogy a VIP pontok másképpen igazodnak az árfolyamokhoz. Így például, a 75954-es Roxfort nagyterem EUR áron (99,99 EUR) 750 VIP pontot ér, HUF áron (35990 HUF) viszont csak 720-at. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 50 forintonként jár 1 VIP pont. Míg eddig 100 VIP pont (azaz 30000 forintnyi költés) után kaptunk 1500 HUF kedvezményt, most ugyanez a kedvezmény 600 pontért jár. A pontjainkért a VIP Reward Centerben (VIP jutalomoldalon) vásárlási utalványokat választhatunk majd, 1500, 6000, 15000 és 30000 HUF értékben. Először itt kell majd utalványt választani és csak utána rendelni, a rendelési oldalról ugyanis már nem elérhető automatikusan a VIP pont jóváírási funkció. Mindez azt jelenti, hogy az új pontrendszer szépen igazodik az előzőhöz, logikus az 50 forintos lépcső, azonban a termékek rossz árazása és a LEGO által használt irreális árfolyam miatt pontokat vesztünk. Fontos újítás, hogy nem csak a következő rendeléseknél felhasználható utalványokra/kedvezményekre költhetjük el a VIP pontjainkat. Felhasználhatjuk őket nyereményjátékban való részvételre, LEGO House, LEGOLAND és LEGOLAND Discovery Center jegyre, színezők letöltésére, XBOX Game Pass-ra, exkluzív poszterekre. Vannak, akiknek elvesztek a VIP pontjai az átálláskor (szerintem nekem is). Ha ilyen történt, vagy ha kérdésed, észrevételed van, itt jelezheted. Update! 2019.07.23. A magyar VIP centerben nem lehet olyan kupont vásárolni, ami a LEGO Brand Store-okban használható fel, mondjuk utazásokkor. Ennek annyi az oka, hogy nálunk nincs LEGO Brand Store. Azokban az országokban, ahol van, elérhető az in-store voucher, de csak a saját országban lehet felhasználni, utazást során azt sem. Így azért eléggé meg van lőve például a Skaerbaek Fan Weekend. @Kovács Erzsébet @Kelemen Brúnó @Éliás Péter Nem lehet két reward-ot egy rendelésnél érvényesíteni. Például, vagy belépőjegyet választasz, vagy vásárlási kedvezményt (ami szintén sávosan van mostantól). Erre a platformra álltak át egyébként: https://crowdtwist.com/
 6. Nagyon tetszik, retro is, futurisztikus is. @Éliás Péter, @Tamás, mit szóltok?
 7. Tőlem távol áll ez a téma, de így is tetszik. Te követed a sorozatot is? A steampunk jellegre való tekintettel, @czuppon_ur, mit szólsz?
 8. A LEGO Tower egy új LEGO játék. A lényege, hogy egy tornyot kell benne építeni és üzemeltetni, a befolyó bérleti díjakból. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimblebit.legotower&hl=en_US https://apps.apple.com/us/app/lego-tower/id1433811063 Be lehet egymást jelölni ismerősnek és lehet egymás között is csereberélni. Az én kódom: 8WCS Van egy különleges AFOL kód hozzá, a Kreativitás fáját adja, mint tetődísz. A kód: HOMEOFTHEBRICK Nem tudom, meddig fogok vele játszani. Egyelőre csak kipróbálás miatt teszem, szeretnék róla visszajelzést adni. Nagyon időrabló, folyamatosan jutalmazó, függőséget is ki tud váltani szerintem. Csak óvatosan vele! Kapcsolódó hír: https://lan.lego.com/news/overview/lego®-games-breaks-a-guinness-world-records®-title-for-the-largest-lego®-brick-diorama-r218/
 9. Maradtál a szekérnél. :) Ez egy űrszamár, az összeállítás legjobb része.
 10. Köszönjük, hogy építettetek az első építőversenyre, amit a fórumon tartottunk. Azt tervezzük, hogy a következő hónapokban is lesznek versenyek, más és más témában, ezért érdemes figyelemmel kísérni a felületet és újra építeni. Mindannyiótok kreativitása lenyűgöző. Figyelmetekbe ajánlom két közelgő rendezvényünket, amin lehetőség van a személyes ismerkedésre is, valamint saját LEGO alkotásaitokat is bemutathatjátok. Nagymaroson meghívásos módon gondoljuk ezt, fix jutalomért cserébe, míg Békásmegyeren a hetedik alkalommal itt megtartott vendégkiállítói versenyre számíthattok. Továbbá, ha csatlakozni szeretnétek állandó kiállítói csapatunkhoz (ami számos kedvezménnyel, támogatással, de olykor feladatokkal is jár), ezek a programok jó lehetőséget adnak ennek "tesztelésére". A verseny eredménye a következő. III. helyezett - @Edvárd II. helyezett - @Alföldi Ákos I. helyezett - @Adrián Gratulálunk! Kérlek, velem vegyétek fel a kapcsolatot PM-ben, az átvételt illetően. Mi a személyes átvételt részesítjük előnyben, de persze postázunk is. Aki a nyertesek közül vállalja, hogy nyereményével készült fotót tehetünk róla közzé, további meglepetést kap. Blogunkon valamennyi építményt szeretnénk bemutatni, hiszen mind szép és érdekes. Köszönjük. Szép nyarat! --- Update: Edvárd már át is vette nyereményét. A nyeremény megérkezett Ákoshoz: A nyeremény megérkezett Adriánhoz is:
 11. Amikor a prágai KidsFest-en voltam, az AFOL esten volt egy program, ami pont erről az építési stílusról szólt. Ebből a készletből kellett építeni: https://brickset.com/sets/40140-1/Flower-Cart Ha jól emlékszem, egy robotot hoztam ki belőle és második lettem a versenyen. Egy Friends készletet választottam jutalmul. Jó ennek a 3D modellnek a rajzstílusa. Nem ismertem.
 12. Épp a minap raktam össze ezt a szettet. Az járt közben a fejemben, milyen szerény a tartalma. Hát mégsem.
 13. Nagyon kreatív vagy, inspiráló amit csinálsz. Eszembe jutott egy játék, amit akár rendezvényekre is vihetnénk. Nagyobb, ismert készletekből alternatív modellt építeni és meg kellene tippelni, melyik készletből készült az építmény. @Kovács Erzsébet, mit gondolsz?
×
×
 • Create New...