Jump to content

Alföldi Ákos

Klubtag
 • Tartalomszámláló

  13
 • Csatlakozás ideje

 • Utoljára aktív

Klub pontok

10

1 Follower

Legutóbbi profil megtekintők

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Alföldi Ákos vagyok, egy 27 éves Hajdúszoboszlói srác és már gyerekkorom óta építek, illetve tervezek különböző építményeket és dolgokat, mint ahogyan a lenti űrlényt is saját elképzelés alapján készítettem el a bónusz unikornis hajóval együtt. A Marsjáró által felfedezett életjel utáni nyomok meglehetősen egy hatalmas űrlény jelenlétére utalhatnak, aminek akár 6 lába is lehet. Mivel nagyon kevés nyomot találtak, ezért is gondoltam arra, hogy szárnyai lehetnek és a legtöbb időt emiatt a levegőben töltheti. Táplálékláncához szerintem húsevő életmód köthető, pontosabban kisebb és nagyobb más élőlényeket eszik, amik szintén felfedezésre várnak. A fején található 4 antennás érzékszervvel a körülötte lévő sziklák és dolgok távolságát tudja bemérni, beleértve a rá leselkedő veszélyeket is. Mindeközben a felé közeledő Rover az űrlény számára nagyon furcsa és szokatlan jelenség lehetett és ezért sem tudták alaposan megfigyelni őt, mert elég hamar szárnyra kapott majd elment, mivel érdeklődését felkeltette egy véletlenül becsapódó űrhajó ami darabokra esett szét. A pilóta a balesetet szerencsére túlélte, majd a rá leselkedő veszélyt figyelmen kívül hagyva igyekezett hajóját minél hamarabb összerakni, hogy a szörny odaértje előtt eltudjon menekülni. Remélem, hogy az építményem sokak tetszését elnyeri, egyben azt is, hogy a Rover a következő expedíciója során többet fog megtudni majd a lényről. Az esetleges eljövendő eredményhirdetésig szeretnék sok jó építést és további szép napot kívánni mindenkinek! Üdvözlettel: Alföldi Ákos
 2. Ezzel a kérdéssel most megfogott, mert igazság szerint sohasem számoltam az elemek számát egy építményemnél sem.. Csak terveztem és építettem amíg volt anyag! De mostantól ezt a problémát is orvosolni fogom mert ezt a kérdést magamnak is feltenném!
 3. Nagyon szépen köszönöm! :) Azon kezdtem el gondolkodni, hogy a továbbiakban minden építményemhez egy összerakási útmutatót is készítek, hogy nem csak máskor is összetudjam rakni a kitalált dolgokat, de egyúttal más is megnézhesse, illetve megépíthesse ezeket amiket kitalálok.
 4. Eleinte azt hittem hogy sohasem leszek kész vele. Rengeteg alkalomkor kellett átépítenem mert a jobbnál jobb ötletek folyamatosan bújtak ki a fejemből. Egy olyan kalóztanyát építettem, ahol mindenféle lények és teremtmények szállnak meg, vagy éppen ismerkednek egymással. A professzor a tanítványát bízta meg azzal, hogy a csontvázakkal főzessen ebédet, csak ez sajnos nem ment egykönnyen, ugyanis azok mielőtt még az utolsó hozzávalót beledobták volna a bográcsba, ( halat ) előtte koccintani akartak vörösborral és mire egyik emelte a poharát, másik hátra is vágta magát és ki is borította az italát, ami azt jelenti, hogy volt már bennük jócskán némi vörösbor. Néha erre téved egy két túrista is akik ősi leletek keresésével foglalkoznak. Az egyikük a körülmények miatt túlságosan is fél és inkább egy ládában bújt el növényzeti ruhában álcázva magát, míg a másik lelkesen próbál barátkozni egy szatírral. A helyi portás szerepet egy töklámpás tölti be, aki napvégén mindig előjön a vár belsejéből és rendet rak az udvaron. Mindezt az egészet a váron lévő szellemek és kalóz kapitány kíséri figyelemmel.
 5. Ugyebár nagyon régen is jelent volt ez a ninjago téma, csak akkor még a System-hez sorolták be. Amiket abban az időben készítettek System-es ninja szetteket, azok nagyon tetszettek, de ezek az újabbak már kevésbé. Egy két szett volt amire rábólintottam, pontosabban a léghajó, a levegő cápája és a 70594-es világítótoronyra. Itt ki is fújt a történet nálam! :) Az újságosnál magazint is árulnak belőle, de olyat sem vettem még sohasem, meg persze a sorozatot sem nézem.
 6. Köszönöm szépen! Szeretem vegyíteni a stílust és a kinézetet a saját fantáziám szerint, ami miatt is sokszor nehéz elneveznem az alkotásaimat! :)
 7. Ez a kamion lényegében az oldsmobile építményem B verziója, mert kizárólag ugyanazokból az elemekből készült, csak kettővel több kereket kapott és jobban át lett gondolva a tervezése, ami miatt az esetleges apróbb részletek kiemelése érdekében, fehér rajzlap hátteret kapott.
 8. Ezt a bombázót 3 ninjago szettből építettem meg. Mégpedig a 70601-ből aminek a gerinc részét meghagytam, a 70603-asból, aminek az elején lévő koponya fejet építettem át szinte teljes egészében kicsit élethűbbre, meg persze pár kiegészítőt is kapott. A külső megjelenésen kívül annyit tud, hogy ha a leghátsó propeller részt forgatjuk, akkor a koponya alatti 6 lövetű ágyú működésbe lép.
 9. Igaz, hogy ezt nem mostanában építettem, de sokatok számára biztosan érdekes lehet, akár megjelenésben, vagy akár alkatrészek összeállításában is. Kizárólag saját ötlet alapján készült, mint ahogyan az összes többi építményem is. Többségében az 5767-es és a 8169-es szettet alakítom mindig össze némi kiegészítőkkel.
 10. Sziasztok! Alföldi Ákos vagyok, Hajdúszoboszlón lakom, szintén én is gyerekkorom óta a mai napig is erőteljesen szoktam legózni így 25 éves fejjel. Mindig egyre élethűbb és részletesebb dolgokat igyekszem alkotni, még ha apróbb elemekből is, de próbálok egyedi és teljesen új összerakási módszereket kitalálni! Az alábbi alkotásom ami az építőversenyre készült, egy aprócska történetet is magába foglal, amit természetesen meg is osztanék veletek! A főszereplő benne én vagyok, és bónuszként a páromat is beleraktam, ( amivel remélem hogy az előírt szabályzatot nem sértem meg! :/ ) aki egy fejjel alacsonyabb nálam, így a legó világban pici rövid gyereklábakat kapott. :)) Amíg az általam megrendelt legó készletemet a futár meg nem hozza, addig a lakás és a kert területén körbevezetlek benneteket! A kertet mindenhol virág és növény borítja, de előfordulhat olyan is, hogy egy mindig visszatérő gólya pihen le egy aprócska tóban a kert végében. Egy kicsi épületről van szó, ami sok berendezést nem tartalmaz, de ettől függetlenül ideális hely alkalmi kiruccanásos megpihenésre. A szót nem is bonyolítanám, mivel a futár már megérkezett az általam rendelt legóval, amit örömteli és lemoshatatlan mosollyal az arcomon már át is vettem! Az emeletre gyorsan felszaladtam a csomaggal és pillanatok alatt ki is bontottam. A párom a fejét fogva nézte, hogy ismét a szoba közepére borítottam ki az elemeket, viszont a végeredmény láttán mindig csodálkozik, hogy milyen szépet alkottam. Az én véget nem érő kapcsolatom és hobbim ez lenne a legó márkával kapcsán! :) Remélem, hogy az építményem mellett a hozzá tartozó kis történetem is elnyerte a tetszéseteket! Az esetleges eljövendő eredményhirdetésig szeretnék sok jó építést és további szép estét/napot kívánni mindenkinek! Üdvözlettel: Alföldi Ákos
×
×
 • Create New...