Jump to content

László Péter

A KOCKAFESZT kiállítója
 • Tartalomszámláló

  48
 • Csatlakozás ideje

 • Utoljára aktív

Everything posted by László Péter

 1. Én vagyok az első, határidőn túl? Nagyon szívesen részt veszek, de... - nyár eleje óta szerveződik egy középiskolai osztálytalálkozóm pont erre a hétvégére és szombat estére - mivel Vácon lesz, ez a kiállítás szempontjából nem is gond -> zárás után megyek megskubizni a régi osztálytársakat - amennyiben az időpont mégis változna (mostanáig nem jött újabb infó sem a megerősítésről, sem a változásról), akkor gyorsan jelzem Most tehát úgy néz ki, hogy nem tudok ott lenni. Sajna... Ki meg nem hagynám ezt a talit, mert 5 évvel ezelőtt sem tudtam elmenni. Bocsi.
 2. "Nagyon időrabló, folyamatosan jutalmazó, függőséget is ki tud váltani szerintem. Csak óvatosan vele!" Na én ezért inkább meg sem nyitom, bele sem kezdek... Azért köszi az ajánlást.
 3. Ezekre nagyon vevő vagyok, hogyan lehet egy elemet, valami elképzelhetetlenül más helyzetben használni!!! Köszi
 4. Szenzációs. Ha már nekem jelenleg nincs időm belemerülni a játékba, építésbe, legalább annyi jut, hogy kigyönyörködöm magam más kreativitásában és építményeiben. Köszi, hogy megosztottad.
 5. Itt is csak ámulok és bámulok. Köszi ezt is.
 6. Ezek tényleg szenzációs alkotások. Őszintén csodálom azokat az építőket, akik bármit-bárhogyan meg tudnak tenni a kockákkal. Köszi, hogy megosztottad. :-)
 7. Jó volt ott lenni és átadni az adományokat, de azért annyira nem vártak felkészülten minket (ez Balassagyarmat). Mi berongyoltunk Karcsival, aztán még akkor hajtották fel, hogy ki is fogad bennünket és veszi át az ajándékokat. A sajtó részéről csak a Nógrád Megyei Hírlap volt ott. Nem is tudom mennyi jelent meg erről az újságban. A városi TV nem is képviseltette magát, Vácon ezt sikerült hírértékként értékelni és kezelni (ld. a kis TV-hírt).
 8. Jó volt együtt begyűjteni az élményt. Rácsodálkozni a pozitív és negatív csodákra. A kiállítás egy része nagyszerű, ötletes, színvonalas, lenyűgöző, a másik része borzalmas, amatőr hibákkal teli, igénytelen, gyári készletek tömkelege, stb. Lenyűgözött az Air Force One méretével, mennyiségével és a belerejtett ötletekkel. Ki hány elnököt ismert fel? Elidőztem és nem tudtam szabadulni a vízi világoktól. Ismét csak azt mondom, bámulatos, hogy bizonyos építők, hogyan tudnak használni építőelemeket. A Star Wars elkeserített, kivéve a lézer kard markolatok és a sugárvetők. Egyes tárlókban olyan mértékben volt minden összezsúfolva, hogy élvezhetetlenné és átláthatatlanná váltak a benne lévő építmények. Magyar vonatkozása is volt és ennek szintén örültem, láttuk a Parlamentet és a Hősök Terét is. Jópofák voltak a mozgó építmények és jó ötletnek találtam az emberi testet, annak felépítését és működését bemutató, Lego elemekből készült "oktató anyagot". Nem rossz, de azért lehet még rajta finomítani. Talán majd legközelebb... :-)
 9. Jópofa, tetszik, de ha mind az 5 csontvázat megcsinálják, akkor tényleg nagyon sok elemből fog állni, nagyon drágán fogják árulni. Ha jól látom nem csak a banán lesz tan, van ott még olyan elem, ami ilyen színben nem volt. :-) Bővül a paletta. Nagyon szeretem, ha elemeket nem a szokványos alkalmazásukban használják (ilyen a banán és más, pl. technic elem). Nekem a vegyi üzem is tetszett, szívesen elnézegetném itthon, ill. felfedeztem volna milyen ötleteket tartalmaz. Bár a képen viszonylag egyszerű a felépítése. A működő zongora is kíváncsivá tett, remélem lesz még ilyen...
 10. Megnéztem a videót. Szuper volt Peti. Az első Kockák a Padláson kiállításnak személyes látogatója is voltam, a másodiknak sajnos nem. Mivel több olyan terepasztal is van, amit még élőben és egyben nem láttam, remélem most júniusban sikerül megnéznem. :-) Ha arra jártok, nézzétek meg. Nyáron elég kevés LEGO-s rendezvény van. Aki pedig kedvet kap egy kis építéshez, Petitől nyugodtan kérdezhet. Nagyon sok jó és hasznos építési technikát ismer és használ!!!
×
×
 • Create New...