Jump to content
XperiMent

Köztársasági szállítóhajó (20010)

Recommended Posts

Ez az építmény kicsit kilóg a sorból, mert inkább lényeket szeretek tervezni, de mivel szeretem a kis elemszámú készleteket átépíteni, néha hozzányúlok a Star Wars polybagekhez is. Persze sokszor csak virtuálisan építek, hiszen nem mindent tudok vagy akarok beszerezni.

Éppen most adták ki a Part designer nevű szoftver béta verzióját. A programmal  elemeket tervezhetünk, aminek véleményem szerint nem sok értelme van, hiszen a valóságban így nem lesz megépíthető a MOC-unk, de van egy nagyon jó funkciója: saját matricákat is elhelyezhetünk az építményeinken. Ez persze nem újdonság, hiszen akik ismerik a 3D tervezőprogramokat, pl. az ingyenes Blendert, azok eddig is tudtak matricázni, de a Part designer segítségével még a grafikailag alulképzettek is (mint pl. én) meg tudják ezt tenni. Hatalmas előnye még, hogy ha valaki a LEGO Ideas-ra szeretne tervezni virtuálisan, akkor így könnyed tud saját matricás elemet létrehozni.

 

 

A hosszú bevezetőt azért írtam, mert ez az első építményem, amit feldobtam egy matricával. Ha meg szeretnétek építeni a valóságban (persze a matrica nélkül), akkor itt találjátok az útmutatót.

 

20010 Republic transportship logo.jpg

20010 Republic transport ship.png

20010 Republic transport ship_2.png

20010 Republic transport ship_3.png

20010 Republic transport ship_4.png

20010 Republic transport ship_5.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 órája , Éliás Péter írta:

Jól néz ki, olyan, mintha a köztársasági "gunship" és a "shuttle" keveréke lenne.  

Köszi! Amúgy nem nagyon vagyok képben a témával, nem ismerem a SW hajókat az eredeti klasszikusokon kívül, csak random építgetek, aztán valami kisül belőle :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...