Jump to content
Sign in to follow this  
Karcsi

Fairy Bricks + KOCKAFESZT

Recommended Posts

Az angol Fairy Bricks egy olyan, egyesült királyságbeli jótékonysági szervezet, mely egyben egy felnőtt LEGO rajongói klub is. Idén egy egész Európára kiterjedő programjuk keretében, más országok LEGO rajongói klubjaival összefogva, Anglián kívüli egészségügyi intézmények számára is kínáltak adományt.

A KOCKAFESZT LEGO rajongói klub két kórház számára kért és kapott csomagot: a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház és a váci Jávorszky Ödön kórház volt a kedvezményezett.

ad2 másolata

A Fairy Bricks adománya sokféle LEGO termékeket tartalmaz. Van olyan, amivel az adomány átadásakor épp benn fekvő gyermekeket lehet megajándékozni. A gyermekosztályoknak lehetősége nyílik arra is, hogy állandó LEGO DUPLO kockacsomagot, vagy összerakható modelleket kínáljanak a gyerkőcöknek, a játékkal töltött gyógyuláshoz. Két társasjáték is a csomag része.

A KOCKAFESZT ezt a csomagot további LEGO termékekkel, valamint tároldobozokkal és egy-egy tárolópolccal egészítette ki. A jótékonysági akciót helyben mi szerveztük, a termékeket a két helyszínre mi szállítottuk. A kórházakat is szabadon választhattuk.

Örömmel jelentem, hogy a sikeres, gördülékeny szervezésnek köszönhetően és a támogatás jelentős kiegészítésére való tekintettel legalább egy új kórház számára viszünk támogatást.

Aki szeretne felajánlásával hozzájárulni a következő adományhoz, kérem, e topicban jelezze június 9-ig! Köszönöm.

fairy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jó volt ott lenni és átadni az adományokat, de azért annyira nem vártak felkészülten minket (ez Balassagyarmat). Mi berongyoltunk Karcsival, aztán még akkor hajtották fel, hogy ki is fogad bennünket és veszi át az ajándékokat. A sajtó részéről csak a Nógrád Megyei Hírlap volt ott. Nem is tudom mennyi jelent meg erről az újságban. A városi TV nem is képviseltette magát, Vácon ezt sikerült hírértékként értékelni és kezelni (ld. a kis TV-hírt).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...