Jump to content
Sign in to follow this  
Karcsi

Új LEGO VIP program

Recommended Posts

Talán már észrevettétek, hogy átalakulóban van a LEGO saját webboltjában a VIP program. Sajnos nem zökkenőmentes az átállás, írom, mit tudunk eddig.

https://shop.lego.com/en-HU/

https://rewards.lego.com/?__locale__=en-gb

Pontot szerezni továbbra is elsősorban vásárlással lehet, de ez kiegészül egyéb lehetőségekkel: hírlevélben elhelyezett linkre kattintással, Twitter, Facebook és Instagram követéssel, a LEGO posztjainak megosztásával, készlet értékeléssel.

66611479_3090837350957215_21488064850422

Nagyon fontos változás, hogy mostantól 300 HUF nem 1 pontnak felel meg! Ehelyett, 100 EUR = 750 pont. Ezt bonyolítja, hogy a VIP pontok másképpen igazodnak az árfolyamokhoz. Így például, a 75954-es Roxfort nagyterem EUR áron (99,99 EUR) 750 VIP pontot ér, HUF áron (35990 HUF) viszont csak 720-at. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 50 forintonként jár 1 VIP pont.

Míg eddig 100 VIP pont (azaz 30000 forintnyi költés) után kaptunk 1500 HUF kedvezményt, most ugyanez a kedvezmény 600 pontért jár. A pontjainkért a VIP Reward Centerben (VIP jutalomoldalon) vásárlási utalványokat választhatunk majd, 1500, 6000, 15000 és 30000 HUF értékben. Először itt kell majd utalványt választani és csak utána rendelni, a rendelési oldalról ugyanis már nem elérhető automatikusan a VIP pont jóváírási funkció.

Mindez azt jelenti, hogy az új pontrendszer szépen igazodik az előzőhöz, logikus az 50 forintos lépcső, azonban a termékek rossz árazása és a LEGO által használt irreális árfolyam miatt pontokat vesztünk.

Fontos újítás, hogy nem csak a következő rendeléseknél felhasználható utalványokra/kedvezményekre költhetjük el a VIP pontjainkat. Felhasználhatjuk őket nyereményjátékban való részvételre, LEGO House, LEGOLAND és LEGOLAND Discovery Center jegyre, színezők letöltésére, XBOX Game Pass-ra, exkluzív poszterekre.

Vannak, akiknek elvesztek a VIP pontjai az átálláskor (szerintem nekem is). Ha ilyen történt, vagy ha kérdésed, észrevételed van, itt jelezheted.

Update! 2019.07.23.

A magyar VIP centerben nem lehet olyan kupont vásárolni, ami a LEGO Brand Store-okban használható fel, mondjuk utazásokkor. Ennek annyi az oka, hogy nálunk nincs LEGO Brand Store. Azokban az országokban, ahol van, elérhető az in-store voucher, de csak a saját országban lehet felhasználni, utazást során azt sem. Így azért eléggé meg van lőve például a Skaerbaek Fan Weekend. @Kovács Erzsébet @Kelemen Brúnó @Éliás Péter

Nem lehet két reward-ot egy rendelésnél érvényesíteni. Például, vagy belépőjegyet választasz, vagy vásárlási kedvezményt (ami szintén sávosan van mostantól).

Erre a platformra álltak át egyébként: https://crowdtwist.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...