Jump to content
Sign in to follow this  
KOCKAFESZT

Vendégkiállítói program - Nagymaros

Recommended Posts

Idén a nagymarosi KOCKAFESZTen is lesz vendégkiállítási lehetőség. Azonban, más rendezvényeinktől eltérő módon itt nem verseny lesz, hanem a jelentkezéseket egyesével nézzük meg és döntünk építmények és/vagy alkotóik meghívásáról, garantált jutalomért. A jutalom értéke és formája függ az építmény területétől és jellegétől, illetve szívesen adunk olyan jutalmat, ami további alkotásra ösztönzi az építőjét.

A jelentkezésekről dönt: @Kovács Erzsébet közösségszervező, @Karcsi klubvezető

Az alkotásokat (függetlenül attól, hogy a rendezvényen végül megjelennek-e vagy sem) felhasználhatjuk a rendezvény online reklámjakor, közzétehetjük közösségi oldalunkon vagy blogunkon, az alkotó beleegyezésével. Ezért is jutalmat ajánlunk.

Jelentkezni csak a fórumon lehet, privát üzenetben a KOCKAFESZTnek címezve vagy e topicban hozzászólásban, az alábbi adatok megadásával:

 • építmény neve, címe
 • építmény rövid leírása
 • építmény leírása (ami a MOC kártyára kerül)
 • építmény pontos mérete (hosszúság x szélesség)
 • építmény legjobb megtekintése (hosszú oldal, rövid oldal, körbejárható, szemből)
 • különleges kérések (áramforrás, felfüggesztés, saját asztal használata, kikötés/támaszték, interaktív elem, színpadi bemutatás)
 • egyéb megjegyzés

Valamint, a jelentkezéshez csatolni kell az építményről készült legfeljebb 3 jó minőségű képet. Ha még nem múltál el 18 éves, szükség lesz szülői beleegyező nyilatkozatra is, amit üzenetben kérhetsz.

 

A vendégkiállításról

A vendégkiállítási lehetőség célja, hogy a KOCKAFESZT klub építőivel közösen a tinédzser és felnőtt LEGO rajongók is bemutathassák építményüket a nagyközönségnek.  A vendégkiállításra TFOL (teenage fan of LEGO®) és AFOL (adult fan of LEGO®) társaink jelentkezését várjuk.

 • Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 8.
 • Értesítés meghívásról: 2019. szeptember 10-ig folyamatosan
 • Telepítés ideje: 2019. szeptember 20. 18:00-tól 22:00-ig
 • Bontás ideje: 2019. szeptember 22. 18:00-tól 20:00-ig

Azt a kiállítót, aki a megjelölt telepítési idő végéig nem tudja építményét megfelelően installálni, biztonsági okokból visszautasítjuk a helyszínen.

Az építmények szállításában csak esetenként tudunk segíteni.

A kiállított vendégalkotásokat a KOCKAFESZT csapattagjai a saját építményeivel megegyező módon (kordonnal elkerítve, személyi felügyelet mellett, nyitvatartási időn kívül zárt és riasztóval) őrzi, ám azokért felelősséget nem vállal, ahogyan a rendezvénynek helyet adó általános iskola sem.

A rendezvény során az építményekről és alkotóikról fotót készíthetünk, ahogyan a vendégkiállítói verseny eseményeiről is. Ezeket a fotókat később szabadon felhasználhatjuk a KOCKAFESZT produkciókról szóló anyagainkban. A vendégkiállítói versenyen indult alkotásokról a rendezvény után blogbeszámoló készülhet, amiben az alkotások mellett a versenyzők teljes nevét is feltüntetjük.

Szeretettel várunk a KOCKAFESZTen! Reméljük, veled is találkozunk rendezvényeink valamelyikén és jó hangulatban tudunk egyet közösen játszani. Jó építést és sok szerencsét kívánunk!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...